De behandeling
Met de one-by-one techniek zal ik de wimperextensions wimper voor wimper bevestigen. Hierbij maak ik gebruik van het hoge kwaliteitsmerk Blink. De wimperextensions van Blink zijn gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal. Voordelen van Blink zijn dat de bevestiging van de wimperextensions vrijwel onzichtbaar is, de wimperextensions niet te voelen zijn en onschadelijk zijn voor uw eigen wimpers.

Nadat wij samen de lengte, dikte en vorm van de wimperextensions hebben vastgesteld begin ik met de behandeling. Hierbij maak ik uw wimpers eerst goed schoon. Vervolgens zal ik de wimpers gaan bevestigen. Wanneer ik alle extensions heb geplaatst zal ik de wimpers mooi in model brengen en een kleine nabehandeling geven. Hierna bent u voorzien van een prachtige blik met mooie lange wimpers. De behandeling van een nieuwe set wimperextensions zal rond de 2 uur duren.

Afhankelijk van de groeicyclus van uw natuurlijke wimpers zullen de wimperextensions rond de 7 tot 8 weken blijven zitten. Gezien de natuurlijke uitval van uw wimpers wordt het aangeraden om na een aantal weken de wimpers te laten opvullen voor een blijvende mooie look.